工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: timwonton

你最中意边个NBA球星啊?

23!

起码培养咗个新人叫“咸美顿”。

等新赛季开锣啦!

永远支持AI同T-AMC!

PS:虽然KOBE衰佐镬金0既~~不过从纯客观角度睇,距都真系强!

我最中意噶系23啊
尤其系当你睇过巨噶传记之后你先知道巨有咩伟大之处
并唔系你平时所知甘简单噶
巨唔单让我地知道咩叫篮球运动,仲让我地知道咩叫做王者气概
真系一个不简单噶男人
永远噶男人!!!

仲有大虫啊
可惜以前无打波,所以唔关心NBA
宜家想睇巨一场波摘20几个篮板都无得睇啦

可惜……老喇~~

基德!!!!!!!!!!!!!!!!!!

以下是引用千年野火在2003-10-24 1:48:08的发言:
我最中意噶系23啊
尤其系当你睇过巨噶传记之后你先知道巨有咩伟大之处
并唔系你平时所知甘简单噶
巨唔单让我地知道咩叫篮球运动,仲让我地知道咩叫做王者气概
真系一个不简单噶男人
永远噶男人!!!
所以讲呢个人就系为篮球而生.离开左篮球,呢条友就乜都5系啦!

咁你就错喇,佢係场外都係一个好有品嘅人,唔似啲高乜同乜比咁,搞三搞四,有唔似啲奥尼乜同乜乜尔咁口臭.

以下是引用timwonton在2003-10-28 23:21:06的发言:
咁你就错喇,佢係场外都係一个好有品嘅人,唔似啲高乜同乜比咁,搞三搞四,有唔似啲奥尼乜同乜乜尔咁口臭.
甘系因为你地D MJ迷神化左他者.其实他都传出过性丑闻,他老婆仲话过要同他搞离婚添.
人点会有十全十美啊?你地就只系看他打波点劲点劲,球场外既野就视而不见者!
至于KOBE那单CASE,一日未判一日都5算有罪.你又5系果个法官,你有乜权系度指手画脚???

科比

甘系因为你地D MJ迷神化左他者.其实他都传出过性丑闻,他老婆仲话过要同他搞离婚添.
人点会有十全十美啊?你地就只系看他打波点劲点劲,球场外既野就视而不见者!
至于KOBE那单CASE,一日未判一日都5算有罪.你又5系果个法官,你有乜权系度指手画脚???
唔知就米乱吠,佢无性丑闻,佢老婆闹离婚係话佢成日唔係屋企啫!!
\"球场外既野就视而不见者!\"\"\"??????????????
我唔知你有无读过大学英语,入边有篇课文叫\"why jordan is jordan\",係一个记者写嘅,自己揾嚟睇下啦,咁你就知jordan係生活中嘅伟大之处喇.

以下是引用timwonton在2003-10-29 14:06:35的发言:
唔知就米乱吠,佢无性丑闻,佢老婆闹离婚係话佢成日唔係屋企啫!!
\"球场外既野就视而不见者!\"\"\"??????????????
我唔知你有无读过大学英语,入边有篇课文叫\"why jordan is jordan\",係一个记者写嘅,自己揾嚟睇下啦,咁你就知jordan係生活中嘅伟大之处喇.
乱吠既系你啊!无错,23打篮球系好劲,一个人带住公牛拿左6次总冠军,但甘系未代表他放个P,你地都话系香既呢?
我早就讲过,人无完人.即使他打波几劲,在球场外都会有各种各样既缺点,就好似23系专为篮球而生既,如果转左去打棒球,一样会被那些职业棒球员打得落花流水(他曾经试过).
还有,23最合适的位置就系篮球运动员,即使他做球队老板或者球队教练,也很难达到他做球员果阵既高度(他被奇才炒鱿鱼就是明证).
所以,就算楼上5中意高比,亦5应该在案件未宣判之前就说三道四.因为案件一日未宣判,被告就不能被定为有罪.而且,就算高比系犯错,楼上就非得穷追猛打不可???
希望楼上用客观公正的态度来分析问题.

车~~,边个唔客观啫,喺度乱吠,居然话mj好似koby咁有性丑闻.我话mj生活有品,打波有品之嘛,无话佢做老板掂啊.更加无话佢打棒球掂喎!睇嚟你好中意乱谂嘢!!!
就算最后koby无罪有点啫,佢都认咗通奸啦!
克林顿够无罪咯,咁又唔见有人话佢无辜?!

以下是引用timwonton在2003-10-29 22:11:56的发言:
车~~,边个唔客观啫,喺度乱吠,居然话mj好似koby咁有性丑闻.我话mj生活有品,打波有品之嘛,无话佢做老板掂啊.更加无话佢打棒球掂喎!睇嚟你好中意乱谂嘢!!!
就算最后koby无罪有点啫,佢都认咗通奸啦!
克林顿够无罪咯,咁又唔见有人话佢无辜?!
你就乱吠!你连通奸和强奸既区别都分不清楚???所谓既通奸系5犯法既.
你知5知道曾经有女人话MJ同他有一夜情.而且MJ对呢件事无否认到???
克林顿同肥基有染,但系他有无比人赶落台???

以下是引用实况王子在2003-10-30 1:22:16的发言:
你就乱吠!你连通奸和强奸既区别都分不清楚???所谓既通奸系5犯法既.
你知5知道曾经有女人话MJ同他有一夜情.而且MJ对呢件事无否认到???
克林顿同肥基有染,但系他有无比人赶落台???
可见他一D法律常识都无,通奸系犯罪咩???
呢条友一开始就想\"钉\"死KOBE,其恶毒的用心,可见一斑!

mj係理都懒得理啊!
koby係以退为进人通奸啫,唧係话做就实有做过个女人咖喇,至于係咪自愿咯喎,到时咪知啰。但你认为通奸嘅係好人我都无计咖.我就会睇佢唔起啰,个人价值观唔同啫。
我都唔想钉死佢咖,无怨无仇,佢死唔死关我卵事咩!以事论事啫。

以下是引用timwonton在2003-10-30 18:50:23的发言:
mj係理都懒得理啊!
koby係以退为进人通奸啫,唧係话做就实有做过个女人咖喇,至于係咪自愿咯喎,到时咪知啰。但你认为通奸嘅係好人我都无计咖.我就会睇佢唔起啰,个人价值观唔同啫。
我都唔想钉死佢咖,无怨无仇,佢死唔死关我卵事咩!以事论事啫。
超,一看就知道呢个人无素质,郁D就爆粗,仲学人讲人品问题???笑死我啦![em00][em00][em00]

你边度乡下咖?????边佢係粗口啊?叫管理员睇下啊笨!