工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[征男友] 我想系广工很认真,很有诚意的征男友啊

8 ?  L8 f  B- |1 `3 ?
  u: n% L, |4 j$ ?注意:不要主动把QQ留给我,加我后又拉黑我,很讨厌这种人,你觉得我连跟你做普通朋友都不可以的话,就不要留下QQ,也不要加我,已经有人是给我留了QQ.加了后,又拉黑我,讨厌这种只看外表不看内涵的男人/ k6 B5 X' U) ^/ Z
2 ]& F. C& @* Y9 v) [
6 T/ J% h! L$ O' i5 j) }# a+ U

. x5 G& E/ L9 _8 a$ N1 ]
* P- ?, x% O: T       我读完本科两年,我可以好坦白讲,我个样很一般,很普通,我很肥很样衰,系你地男生口中既猪扒啊,我的家庭系社会里面属于一个下下等的家庭,我悟系悟想拍拖,实在有好多因素.呢D因素我相信无咩男生可以接受,尤其我听人讲,广工D男生很高斗,所以,可以接受呢D因素既男生绝对系少之又少,但我个人真系好想稳个理科叻既男生,所以,我厚住面皮系度征男友啊,见到甘厚面皮,想笑既人尽管笑吧        
* `& M- P2 R& f9 R8 _8 \4 {& I" i0 n7 M; Q6 _
     我先讲我想稳点样既男生,就系理科叻既,仲有为人专一,对我好既就可以啦,人无十全十美,好似我呢种人无资格去追求十全十美,点解我想稳个理科叻既男生呢?因为我理科差,可以与我互补不足,如果第日真的生到细路,作业方面我可以教文科,甘距就可以教理科啊,我悟想到时候自己收入悟高既情况下搞到要每个月比几百稳个D补习班来教个细路写作业啊,(呢个想法或者太遥远啦)       ( H. b3 U/ {! d& p

2 \  k( M0 m1 u7 }* o* j$ y3 Q! U6 w$ T6 T9 k; i) ?7 c' q% `
        再讲比大家知,我点解话我悟想悟想拍拖啊 ,大家见到呢句,可能好多人都会话,想拍拖就稳对象啊,都悟系我悟想稳啊,系因为第一,我无钱去做拍拖呢一样野啊,我读完书出来,工作悟稳定,收入悟稳定啊,所以拖到E+都仲系一支公啊,E+我想稳个对象,可能好难吧,加上我自身条件相当差,广工既男眼角高,或者稳个真的很难吧,感觉应该系大海捞针啊.      4 F4 I. c* Q: U+ |
    第二个系,真系甘好采比我稳到又点啊?人地跟住我米即系要人地受委屈?讲到呢度,可能有人就会问,要受咩委屈啊,甘我就悟怕开门见山讲,呢种委屈,并悟系所有人都受到啊,因为我屋老豆系所有兄弟姐妹中最穷的一个,所以,我屋K就好穷啊,即使我与我D堂哥啊,姑妈啊,表哥表姐系生活上或者人事处理关系上,我事事迁就,事事忍让,表现出我大气度,但我永远都得不到认同,因为我屋K穷啊,系工作上,我堂哥即使有好既工作,介绍比我表哥都悟会介绍比我,即使我的能力可以胜任那个工作.如果个男同左我一起的话,个男系我D亲戚面前讲咩,做咩,都系错既,无人会听,无人会理.要受与我一样比我D所谓有钱亲戚睇悟起,做咩人地都悟会认同你既委屈.
# G, }. t# x8 E+ J- p% C
. x0 R, L$ u, D2 y; W4 ~) L          如果悟嫌弃我条件差,又可以对我专一,可以受得住个D委屈既,我欢迎各位男生留低联系方式,本人系佛山,我无地域歧视,你边度人都可以留下联系方式
# A' v  e2 a& Z
....................

我加你吧

我的照片在这里发过了~https://www.gdutbbs.com/thread-392946-1-1.html

你几岁啊?

LZ好白净啊,直接饮用6L~,自信的MM最漂亮,师弟路过

其实我很丑啊

头像被屏蔽

无人来应征啊?

请关注,我的命运很贱:https://www.gdutbbs.com/thread-803253-1-1.html

你也不丑。自信一点,你会找到你的真爱的啦

头像被屏蔽

只能感叹我的遭遇啊

只能感叹我的遭遇啊

为什么要跟着我讲野呢?

点解你既本科系两年噶。。

搭楼同征

再丑也有恋爱的权力!