工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

歌声与共鸣

有无人中意周慧敏D歌噶?有无听过"最爱"?纯属极品!!!

中有陈慧娴啦,都是淑女型的呢,听起来特别有Feel,会共鸣~~~~

E+乐坛好似越来越烂啦,听番D旧歌反而中好D.哎~~~今年个十大,简直...哎~~~~垃圾!!!

不过宜家女歌手之中,梁咏琪都几五错啦,把声够纯啊嘛~~~

大家都发表下啦,又或者讲下D男歌手.
SUPER中意GIGI啊~~~~~~
你讲嘅周慧敏~~~陈慧娴其实以前都有听嘅~~~

gigi就撑硬的啦,虽然我经常听到人在我面前弹佢唱歌差,但。。。继续无怨无悔的全力支持,哈哈

喜欢周慧敏嘅“天荒爱未老”

点解五讲下D男歌手姐~~~~~

我觉得陈哓东把声都五错播,够清纯;中有王力宏,绝对是实力派啦~~~~

讲到潇洒罗播,首选梗是小齐啦,偶有唱下Eason D歌,几投入噶~~~~

不过讲度经典就梗五少得Jacky张学友啦,句句动情,字字慑魂,中有李克勤都几好噶,"大会堂演奏厅"~~~~

王力宏肯定实力啦,而且非常的偶像!