工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

求《大丈夫2 鬼混男女》的下载地址

《大丈夫1》觉得好经典```知道2已经出了 不知哪位高人能先通过特殊渠道弄到地址[em09][em09]
HTTP下载地址没找到,BT倒是刚好有个,好像还是粤语的,LZ可以试下,以下是截图

电驴昨天已经有了,还是粤语的.现在我正在下载中了...

我有种子,怎么发给你?

寻晚已经体完~~
两个字讲晒,失望...
抄袭过多,剧中情节很多套用黑社回I&II,杀破狼,如果没看过大丈夫I或者以上三部片子的话还觉得可以的..

PPS上边有得睇喇~~粤语嘅

不好看,没意思

原帖由 jazzwei 于 2006-10-30 16:53 发表
寻晚已经体完~~
两个字讲晒,失望...
抄袭过多,剧中情节很多套用黑社回I&II,杀破狼,如果没看过大丈夫I或者以上三部片子的话还觉得可以的..

这不叫抄袭,ok?

HK某商场[咸碟]口号

1 留低一旧水 , 带走5条女

2 5只一百 , 4级冇格

3 4仔无格仔 , 男女都啱睇

4 一百蚊4只 , 越睇越大只

5 难得开到铺 , 买返三四套

6 唔买4仔 , 点中马仔..??!!

7 大嗰仔 , 睇4仔 , AV女郎女格仔

8 唔系老作 !! 男嘅够博女嘅够索

9 4仔无格 , 好睇过还珠格格

10 3仔超薄格 , 5只买一百

11 有圈仔 , 无格仔 , 好多毛毛睇

12 3仔有格 , 4仔薄格 , 5仔无格 , 睇完包你入型入格

13 埋嚟睇埋黎拣 , 几蚊一只翻版

14 得闲睇4级 , 化痰又止咳

15 人一世物一世 , 睇4仔 , 最实际

16 埋黎睇埋黎睇 , 冇遮冇掩冇格仔 , 啱晒4眼仔

17 4仔冇格仔 , 最啱学生睇

18 睇4仔 , 无格仔 , 一家大细一齐睇 , 睇左细路唔会曳

19 埋黎买4仔 , 唔买正傻仔

20 宁愿食少餐 , 咸碟钱咪悭