工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[征女友] 帮朋友征女友

我朋友身高1.9M ,几靓仔下架~!大家可以响PP度睇度拉~距要征个心地善良既靓女 # k+ M) b8 t) w8 Y! `
咩省份都无所谓,其实最紧要活泼就得拉!不过一定要160CM以上喔!
) c4 t3 Q: ]0 n" o, @4 G5 }7 D) c
11a7d0d30ed.jpg 6 [! S1 M4 V0 _( W
, S1 T( t0 q3 @- ?/ }8 ^0 x0 g

: j. N1 _2 u4 _$ P* C0 p0 E
: h% P$ T, _1 p0 K8 a/ I1 O 11b9e4639eeg215.jpg
6 S  g) p& d( u6 l  I) Z5 ~$ y; ?1 E2 u3 ^6 z! a
  f' o+ v" `5 N5 i1 j* Y
- }1 b% k2 b1 L. Z5 G" r# t) m0 p4 a# ~& X
: ^% ^' [- z7 }0 }7 S
) P' M) P+ X( ?) l: t- D  L! B7 R! Y( q

g5 F, i. Z3 a2 T+ F4 A$ B0 s& y6 j! }* a
真心征女友,距系广大既~应征者加QQ:259066383,手机NUM:15017561475
; f% O/ Q7 Z0 @) _% s4 x6 w' Q9 W8 F; i3 {) C! ^6 L& Q
加Q果阵要注明系广工既女仔哦!

评分

甘靓.5使征啦~~
1 v! @; `* |; n* u7 O' ]+ [& T) E! O距学校大把靓女

符合条件。。
* I$ k4 r( I+ x( v6 Q) v( B7 z: T闪。。
/ j8 f/ @  S- I
# l7 O: e# C4 j: uPS,,偶都认识一广大189cm的。。。

原帖由 『園~ル』 于 2008-9-29 16:35 发表
- I# q2 ~7 Y; [& P: ^! u甘靓.5使征啦~~ # P1 {. S! H+ v/ |! N2 a! {
距学校大把靓女
0 @# I! D& S5 [6 C9 ]

/ ^. ~8 H5 T6 o/ i: i; ?我上次去广大见5到靓女喔!你识5识吖?!介绍个比我拉~

原帖由 Mr→鈜 于 2008-9-29 17:02 发表 $ s& C" \0 d2 j# V
; {1 M9 y( {" r* X7 _$ |

5 Y9 r- k9 O& v4 }我上次去广大见5到靓女喔!你识5识吖?!介绍个比我拉~

. }9 m# w( m" f- k- |: v  x$ s* {+ `$ x% S
你日日系广大商业中心蹲点..肯定有靓女比你睇到!!

; C& \6 U. C2 f2 _我太老了

好高。。。

广大的需要来广工征女,抢饭碗

好高好 靓仔哦

原帖由 轻水惜寒 于 2008-9-29 18:50 发表
. L" N8 k/ h  V/ W* o广大的需要来广工征女,抢饭碗

4 o0 I- R$ i. z$ r9 q# r$ m# v+1

哟,好高~~~~~

i服了you

黎广工抢食- R& D5 E/ o6 H4 O7 c
无眼睇

广大甘多靓女仲要跑来广工,我怀疑是不是lz恶作剧整蛊他朋友···不信

原帖由 ceciliany 于 2008-9-30 00:05 发表
  `+ P' O' _5 L广大甘多靓女仲要跑来广工,我怀疑是不是lz恶作剧整蛊他朋友···不信

* f" J; U9 |/ i: f( D
; m; H3 o8 Q0 e( _: k: W保證無陰我朋友,我發貼果陣距就響我隔離~~~~~~~~~~~~~~

条件太好无女仔敢上

高老......

嗯,果然好高~~

有无搞错 甘既条件来工大征友

距話響廣大D女仔5岩距~想穩個純品D個喔!