工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

有无人近期想买手提啊??我想报装个电信送手提既套餐...绝对全新惠普laptop...

我想报装电信既送手提既套餐...但暂时吾系好需要尼台手提...所以想出售...希望系广州既friend同我联系一下...具体配置如下...系惠普既6520s,,,相信系集成显卡...但系应该可以去升级成独立显卡...尼台系商务机...有兴趣既friend可以稳我...我想稳到合适既friend先报装...绝对系全新...我既qq系492660644...手机NUM:13826435832...有兴趣既friend请同我联系...
  • 处理器:英特尔®酷睿TM2双核处理器T5670(1.8GHZ,800MHz前端总线,2MB二级高速缓存)
  • 操作系统:正版Windows Vista®Home Basic
  • 芯片组:英特尔®GM965
  • 内存:1024M DDR2 SDRAM
  • 硬盘:120G 硬盘
  • 光驱:DVD刻录机
  • 显示器:14.1英寸WXGA
  • 无线:802.11 a/b/g

顶自己一下...想要既friend同我联系...
我姓谢...

AY-game

帮顶下
支持你也是支持我自己

刚自己弄了个综合类型的BBS,有空来帮忙搞点人气,谢谢大家
网址:
http://www.ay-games.cn/

------------------------------

搞笑图铃彩铃下载
http://www.blood-cloud.cn/index.htm

评分

Windows Vista® Home Basic*/FreeDos
(HP 推荐使用正版 Windows Vista ® Business 商业版操作系统。) -英特尔®酷睿™2双核处理器T5670(1.8GHz/800/2M) / T5870(2.0GHz/800/2M) -1GB/2GB 内存 160GB/250GB硬盘 Combo/DVD RW(DL/LS/SM)光驱 -12.1英寸WXGA BrightView高亮宽屏(1280*800分辨率和1,600万色) -新一代英特尔集成显卡Intel GMA 4500MHD显卡
-无线网卡

惠普既6520s的配置应该是这样的喔~~~你的为何是那样的?

恶...其实尼个6520s有好多吾同既具体配置...尼个系电信公司俾出黎既距要送既果台既具体配置...相信如果你觉得边方面吾岩心水...可以提出升级某方面既要求...当然...可能要加多D钱... 楼上既你有兴趣??